Ik Skin Perfection

Huidzorg bij kanker, geen luxe maar noodzaak.

Waarschijnlijk heb je je niet gerealiseerd dat mensen tijdens ziekte een probleem ervaren met hun huid. Je bent niet de enige. Wij vinden dat “huidzorg bij kanker” een onderwerp is dat tot nu toe niet de aandacht heeft gekregen die het nodig heeft.

Wist je dat de Medical Collection van IK Skin Perfection het enige Nederlandse product is dat speciaal ontwikkeld is voor de behandeling bij chemo, bestraling en intensieve medicatie?

1 op 3

Mensen krijgen ooit kanker. Dat komt neer op 12 mensen per uur

2 op de 3

Hebben las van neveneffecten op de huid. Door de chemo en/of bestraling

DOORBRAAK IN COSMETICA

Wij voldoen aan de adviezen die door de behandelend arts, radiotherapeut of verpleegkundige gegeven worden.

Tip—01
Beautytip

Vermijd zeep, cleansers en cosmetica met irriterende ingrediënten

Tip—02
Beautytip

Dep de huid droog na het douchen of een bad in plaats van deze droog te wrijven

TIP—03
Beautytip

Verlies je je wimpers of wenkbrauwen, wees dan voorzichtig met het gebruik van producten rondom de oogcontouren

TIP—04
Beautytip

Heb je laatste van huidschilfertjes? Ga dan je huid niet scrubben, maar overleg met jouw IK Medical Skincare Specialist wat je het beste kunt doen

TIP—05
Beautytip

In bad gaan maakt de huid week en droogt de huid uit. Dit kan zorgen voor extra huidirritatie. Beter is het om dan even kort te douchen

Wees mild voor de huid

gelaat

Was je huid met lauwwarm water en met een gezonde en milde reiniger zoals de SILK+. Let bij bestraling op dat de op de huid getekende bestralingslijnen niet verloren gaan.

handen en nagels

Droge handen kun je soepeler maken door een rijke crème of bodybutter te gebruiken, zoals de BUTTERLY CREAM uit de IK Blooom Collection.

Door bepaalde chemo’s kunnen je nagels verkleuren, bros en droog worden of juist zacht en slap. Om jouw nagels te beschermen kun je een nagellak gebruiken zonder formaldehyde, zoals de IK Blooom Nail Blush.

Lippen

Lippen kunnen door intensieve medische trajecten soms pijnlijke en schraal gevoelens. Lippenbalsem LIP+ bevat Sheabutter en zorgt voor onmiddellijk herstel en comfort.

Gelaat en lichaam

De huid die intensieve medische behandelingen ondergaat houdt moeilijk vocht vast. Zorg daarom voor een goede pH en vochtherstellende crème, zoals RECOVER+ of olie, zoals DE-ITCHY+ en breng deze 1 à 2 keer per dag aan.

EEN CADEAU WAT ER TOE DOET

Voor, Tijdens en na chemo, bestraling en intensieve medicatie

Door het geven van deze beauty giftbox aan een ander, geef je de ander een stukje zelfvertrouwen terug!

  • Het van dichtbij meemaken van een ingrijpende ziekte zoals kanker betekent dankzij IK Skin Perfection gelukkig niet dat je jezelf of de ander niet meer kunt verwennen. De luxe en kwaliteit van een professioneel beautyconcept en de kwetsbare huid bij kanker gaan juist heel goed samen.

  • De Silky Organic Recover Box is een giftbox met eerlijke en natuurlijke beautyproducten. De producten in deze giftbox kunnen veilig en zorgeloos cadeau gegeven worden. Ze zijn geschikt voor vrouwen en mannen met kanker van alle leeftijden. Een prachtig cadeau dat raakt.

  • DAILY SKINCARE, TIJDENS CHEMOTHERAPIE
    Ben je voor jezelf op zoek naar huidverzorgingsproducten die je veilig en zorgeloos kunt gebruiken voor, tijdens en na medische behandelingen of intensieve medicatie? Dan is de Silky Organic Recover Box perfect voor jou of maak de keuze voor de Medical Kit+, welke 3 full size producten uit de Medical Collection bevat. Uiteraard zijn alle producten uit de Medical Collection afzonderlijk na te bestellen bij jouw IK Skin Perfection instituut Derma Center.

Up to date?

Wil jij steeds als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste prodcten en diensten?

Follow Us