Laserontharing

Nooit meer scheren? 

Overmatige en ongewenste haargroei kan erg vervelend zijn, vooral op plekken waar de haartjes goed zichtbaar zijn zoals het gezicht, de armen en de benen.  Laserontharing is de oplossing voor uw probleem. Het werkt snel, maar ook vooral effectief. Met slechts een paar behandelingen bent u haarvrij. Daarnaast is het ook nog eens pijnloos.

Kwaliteit & veiligheid

Een goed apparaat moet voldoen aan de volgende eisen m.b.t. veiligheid en resultaat

Efficiëntie

De behandeling is effectief door het gebruik van verschillende specifieke filters,

Waarom meerdere behandelingen?

Haren worden periodiek gewisseld. Dit herhaalt zich in een bepaalde volgorde in de haarfollikel. We onderscheiden drie fasen:

  • Anagene fase (actieve groeifase), actieve celdeling

  • Katagene fase (overgangsfase), kolfhaar dat uit de follikel is

  • Telogene fase (rustfase), geen activiteit in de follikel

Vraag & antwoord
Waarom kiezen voor definitieve laserontharing?

Definitieve ontharings is een aanrader voor iedereen die: last van die vervelende haartjes, haren die steeds ingroeien na het scheren of waxen en dan ontsteken, personen die er tegenop zien om met hun kinderen te gaan zwemmen omwille van een zeer uitgebreide bikini rand , littekens na scheren, waxen beu zijn.

Vraag & antwoord
verloop van de behandeling

Voor de behandeling gaat onze laserspecialiste u alle belangrijke informatie grondig uitleggen. Wij laseren in alle discretie en respecteren hierbij uiteraard uw privacy.

Op het te laseren lichaamsdeel brengen we vooraf een coolgel aan. De huid wordt best door U zelf thuis grondig geschoren de dag voordien of juist voor de behandeling. De laser zal afhankelijk van uw haar/huidskleur worden ingesteld. De gekoelde lasertip zal op de huid worden geplaatst. De laserflits doet zijn werking om het haarzakje definitief te verwijderen. Dit voelt aan alsof er kleine prikjes gegeven worden.

Vraag en antwoord
Voorbereiden op de behandeling

Een maand voor de behandeling mogen geen haartjes meer worden geëpileerd of uitgetrokken. Scheren mag tussen de behandelingen door.

4 tot 6 weken voor en na de behandelingen is zonnebank ten sterkste af te raden. Ook directe blootstelling aan de zon is niet toegelaten voor de te behandelen zones. U moet zich steeds beschermen met minimum factor 50.
Gebruik geen zelfbruiners in de te ontharen zone.

Bespoke Design

Kan ik alles ontharen?

Je kan verschillende zones laten behandelen. Gekleurde haren kunnen worden behandeld. Hieronder vindt u een greep uit het aanbod van de te behandelen zones

  • Gelaat

  • Armen
  • Benen
  • Oksels

Up to date?

Wil jij steeds als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste prodcten en diensten?

Follow Us