Skin Tech Certified Clinic

huidverbeterende producten

Een mooie, egale huid is voor menigeen een belangrijk schoonheidsideaal. Een mooie huid straalt immers gezondheid en vitaliteit uit. Helaas krijgt de gemiddelde huid veel te verduren in een mensenleven. Weersinvloeden als zon, wind en vrieskou eisen het hele jaar door hun tol. Maar ook factoren als ongezond eten, roken, onderliggend lijden of stress hebben een negatief effect op de kwaliteit van de huid. Een arme, vale en droge huid met grote poriën, fijne lijntjes en rimpeltjes of pigmentvlekken is vaak het gevolg. Daarnaast blijft acne een boosdoener voor een slecht uitziende huid.

  • Skinboosters

  • Peelings
  • XLS Hair

View all our recent products

View all our recent products

Ik Skin Perfection

Doeltreffend huidresultaat

Als IK Skin Perfection ontwikkelen wij onze producten in harmonie met de natuur en staan we voor veilige formules. We respecteren en houden van het leven in zee. Hiervoor nemen wij ook onze verantwoordelijkheid. Dat is de reden waarom we 100% microbead-vrij zijn. In plaats van plastic bolletjes te gebruiken die schadelijk zijn voor het leven in de zee, gebruiken we alleen natuurlijke korrels in onze scrubs, opgebouwd uit rijst en bamboe of op basis van enzymen (papaya en ananas). Wij werken toe naar een 100% microplastics-vrije productlijn: inmiddels zijn 15 producten, waaronder de MINERAL SUN BOX, uit ons assortiment 100% microplastics-vrij!

  • 1. Reset

  • 2. Repair

  • 3. Renewed effects

  • 4. Doeltreffend resultaat

View all our recent products

Skincare Make- up

25 jaar schone schoonheid

Couleur Caramel producten zijn bijzonder dankzij hun zuivere gezonde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De producten zijn op basis van mineralen en bevatten vitamines, antioxidanten en botanische extracten die je huid verzorgen, beschermen én kalmeren. jane iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.

Clean

Couleur Caramel zegt ja tegen pure gezonde, natuurlijke ingrediënten

Ontdek het verschil

Couleur Caramel zegt neen tegen “gevaarlijke”, “schadelijke” ingrediënten

zelfbewuste moderne gentleman

MEN³ het scheerritueel met zintuigelijke sensatie

MEN³ houdt je baardstreek gezond werkt ook helend bij eczeem, jeuk, baardroos, rode vlekken en extreem droge huid. Man – Mannelijk² – Mannelijkst³

100% Belgische Wetenschap

MEN³ is het resultaat van 15 jaar expertise in MENcare. Farmaceutische kwaliteit, uniek en 100% #madeinbelgium!

Helende Werking

MEN³ heeft een genezende werking bij eczeem, jeuk, baardroos, droge schilfers, seborroïsch dermatitis en werkend werkend bij Psoriasis.

Milieu- en diervriendelijk

MEN³ verpakkingen zijn recycleerbaar, milieuvriendelijk en onze producten worden niet getest op dieren.

Scheer Gladder en makkelijker

Met de juiste aanpak scheert MEN³ niet enkel gladder zonder irritatie, de baard blijft ook veel langer weg!

Services

Laserbehandelingen

Pigmentatie

Dankzij onze IPL-behandeling wordt de lichtbruine kleur van de pigmentvlek geabsorbeerd. Het licht verhit het pigment zodanig sterk dat de vlek langzaam zal afbreken. De behandeling is snel, veilig en vrijwel pijnloos. Het eindresultaat is afhankelijk van de diepte van het pigment, de locatie, uw huidtype, … Kom vrijblijvend eens langs voor advies op maat!

Couperose

De meest efficiënte manier om couperose te behandelen is door middel van de laser met de IPL techniek. Deze techniek is dermatologisch gezien een perfect verantwoorde behandeling met een onmiddellijk resultaat en is geschikt voor de meest gevoelige huid. Geen rode wangen meer, geen storende bloedvaatjes in het aangezicht. Geen “spinnetjes” meer rond of op de neus.

Acné & l ittekens

Als de littekens op een efficiënte manier worden aangepakt, kan u voorgoed komaf maken met de acne en zijn restletsels. Dankzij innovatieve fractionele, non-ablatieve lasertechnologie kan de huid bewerkt worden om een diepe collageen regeneratie te stimuleren gedurende een reeks van behandelsessies. Zo kan een optimaal resultaat bekomen worden op uw acne littekens.

Laserontharing

Heb jij ook al jaren last van die vervelende haartjes ? Haren die steeds ingroeien na het scheren of waxen en dan ontsteken ? Zie jij er tegenop om met uw kinderen te gaan zwemmen omwille van een zeer uitgebreide bikini rand ? Heb jij allemaal littekens van het scheren ? Ben jij het waxen beu ? Kies dan voor definitieve ontharing, dit gaat u veel tijd besparen!

BOOK NOW
Voor & Na 

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden

Ieder huidexpert is overtuigd van zijn merken en diensten. Echter ben ik er van overtuigd dat correcte beelden meer zeggen dan 1000 woorden ;-)

  • Voor en na foto pigment
  • Voor en na foto couperose
  • Voor en na foto littekens

Huidtherapeut, de brug tussen jou en de dermatoloog

Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve en producten en behandelingen. Doeltreffend bij iedere huidwens of huidprobleem en zacht voor de (extreem) gevoelige huid.

Kortom, de perfecte basis voor een gezonde huid. Want mooi oud worden, dat wil jij toch ook?

Bewust & gezond
Effectief
Liefde voor de huid
Verrassend & anders
Stay in the loop

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

* Voeg hier een mededeling over uw privacybeleid toe .